Weekly inspiration 040416

Weekly inspiration 040416

Today I’m introducing a new initiative here on blog; a returning article series called: “weekly inspiration”. I always feel a bit ambivalent about Mondays. On the one hand they mean the weekend is over and on the other they signify fresh starts and a world of new opportunities. To feel a bit more ready and welcome all those new opportunities I love to look through pinterest to feel inspired and ready.

This week is going to evolve a lot around work and I’m considering buying a suit for those days where I want to look particularly professional and put together. Finding a sustainably produced one that I can afford is a little tricky, so instead I’m keeping my eyes out for good quality and classic colours such as black, grey and navy blue.

* All pictures via Pinterest

Follow by Email
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Hella Lynggaard

3 Comments

    • Ja, det synes jeg virkelig også! Uh, det må jeg lure lidt på. Planlægger sommerferie i USA, så måske man kan svinge forbi en butik, hvor de sælger det. Jeg skal i hvert fald lige have undersøgt, hvor jeg kan få fingrene i alle mine yndlingsbrands 🙂
      Og ja, Maja Brix må meget gerne skynde sig at lave jakkesæt til kvinder, det kunne være så lækkert! Jeg er vild med konceptet! Tak for links Ida! 😘

  1. Det var så lidt! Ej, hvor lækkert med en tur til USA. Der sker meget på øko-ethical-tøjfronten derovre, så du må lige lave nogle indlæg om, hvad du finder. Også hvis du får mulighed for at prøve citizens mark 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.